WEDSTRIJD ZVC Kaya's Beringen - ZVK Wezel  5 - 3  (1-2)

DATUM 23-09-2005  21:00

DOELPUNTEN 0-1 Duric A. , 0-2 Amraoui , 1-2 Stroobants , 1-3 Vanderperre , 2-3 Stroobants , 3-3 Stroobants , 4-3 Stroobants , 5-3 Stroobants

VERSLAG Wezel, zonder de geschorste Naalden begon sterk aan de match. Na 7 minuten kon Almir Duric de score openen, 0-1. In de 14de minuut maakte Amraoui er 0-2 van. Hij stifte de bal mooi over de keeper. Wezel was baas maar ze maakte veel onnodige fouten. Hierdoor kreeg de thuisploeg 2 minuten voor de rust hun eerste 10 meter. Stoobants knalde deze staalhard binnen, 1-2. Zo bleef het ook tot de rust.

Na de rust trachtte Wezel hetzelfde spel te gaan spelen als waarmee ze de wedstrijd begonnen waren. Maar ze bakte er niets van. Iedereen deed maar wat hij zelf wou. Domme fouten werden er aan de lopende band gemaakt, waardoor het aantal blauwe kaarten al na 10 minuten spelen op 5 stond. Wezel kon nog wel uitlopen tot 1-3 via Vanderperre, maar toen was het al Kaya's dat de klok sloeg. De tweede 10 meter voor de thuisploeg kwam eraan en Stroobants trapte hem opnieuw binnen. Vervolgens scoorde diezelfde Stroobants de 3-3. Wezel bleef maar fouten maken en Stroobants mocht nog 2 10 meter ballen tegen de netten trappen. Op die mannier maakte hij er 5-3 van en zo was meteen de eindstand bekend.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Duric, Duquet, Vanderperre, Kodalci, Amraoui, Frederick, Smaal, Duric, Mallants, Van Elven